עלויות פרסום

האם התוכניות משתלמות? כיצד מיעלים אותן?

עלויות פרסום

הודעהעל ידי energidi » 24 מאי 2008 14:15

שלום רב,
קודם כל אתנצל מראש באם שאלתי איננה נמצאת במקומה הנכון... פשוט לא מצאתי איפה לשאול אותה...
לפני מספר חודשים הקמתי אתר ויקי להגדרת מושגים בעבודה סוציאלית.
לאחר הכנסת האתר לאינדקסים שונים, הצלחתי למשוך כניסות רבות לאתר שלי, שכאמור פונה לאוכלוסייה ייחודית.
כעת יש לי כ-25,000 כניסות בחודש. לא הרבה, אבל מבחינתי הישג משמעותי.

ברצוני לפנות לגורמים שונים אשר יפרסמו באתר שלי... מכיוון שאני בור בנושא זה, רציתי לשאול האם תוכלו לתת לי אמדן על כמה יכול אני לדרוש תמורת באנר/ים באתר שלי (אם בכלל).

בברכה,
גידי אברמוביץ
http://socialwork.wiki.co.il
energidi
משתמש חדש

כמה שיותר

הודעהעל ידי ziv » 26 מאי 2008 20:49

בכל זאת אנסה לתת לך הערכה של כמה שווה הפרסום באתרך.

קשה לאפיין את הגולשים באתר שלך למעט העובדה שהם מתעניינים בעבודה סוציאלית לכן אני אתיחס למפרסם כללי שמבחינתו הקהל שחל לא ממוקד. אם אתה יכול לחשוב על מפרסם שעבורו קהל היעד שלך יותר ממוקד המחירים עולים בהתאמה.

כאשר אתה רושם 25,000 כניסות, האם מדובר ביוניקים? (גולשים יחודיים) או גולש שנכנס 100 פעם לאתר נספר כ-100 כניסות?

רוב המפרסמים מעדיפים לשלם היום עבור הקלקות כלומר כניסות לאתר שלהם, בהנחה שאתה מעוניין שהם ישלמו עבור חשיפות בלבד אז אלו פחות או יותר המחירים:
עבור מודעת מילים קטנה כמו שמופיעה בצד התוצאות בגוגל מפרסמים ישלמו כ-3 ש"ח לאלף חשיפות. עבור באנר שגודלו כ-4 מודעות קטנות כ-15 ש"ח ל-1000 חשיפות.

בהנחב שאתה יכול לשים 3 באנרים באתר תקבל כ-1200 ש"ח בחודש.
לדעתי ההתעסקות לא שווה וכדאי לך להמשיך עם האדסנס.
סמל אישי של המשתמש
ziv
מנהל הפורום

Re: כמה שיותר

הודעהעל ידי energidi » 27 מאי 2008 00:10

ziv כתב:בכל זאת אנסה לתת לך הערכה של כמה שווה הפרסום באתרך.

קשה לאפיין את הגולשים באתר שלך למעט העובדה שהם מתעניינים בעבודה סוציאלית לכן אני אתיחס למפרסם כללי שמבחינתו הקהל שחל לא ממוקד. אם אתה יכול לחשוב על מפרסם שעבורו קהל היעד שלך יותר ממוקד המחירים עולים בהתאמה.

כאשר אתה רושם 25,000 כניסות, האם מדובר ביוניקים? (גולשים יחודיים) או גולש שנכנס 100 פעם לאתר נספר כ-100 כניסות?

רוב המפרסמים מעדיפים לשלם היום עבור הקלקות כלומר כניסות לאתר שלהם, בהנחה שאתה מעוניין שהם ישלמו עבור חשיפות בלבד אז אלו פחות או יותר המחירים:
עבור מודעת מילים קטנה כמו שמופיעה בצד התוצאות בגוגל מפרסמים ישלמו כ-3 ש"ח לאלף חשיפות. עבור באנר שגודלו כ-4 מודעות קטנות כ-15 ש"ח ל-1000 חשיפות.

האמת שחשבתי על אתרים כמו "יורם" ואחרים היכולים להתעניין בפרסום באתר.
כאשר רשמתי 25,000 כניסות, אכן התכוונתי ליוניקים.
כאשר אתה רושם חשיפות, האם אתה מתכוון להקלקות?
האמת היא שקשה לי להאמין שאנשים שנכנסים לאתר שלי יקליקו על מודעות של גוגל... זה פשוט לא נראה לי הציבור המתאים לכך...

משום מה, דווקא הבאנרים נראים לי מתאימים יותר...
כשרשמת על 3 באנרים עם רווח של כ-1200 בחודש - האם התכוונת לתשלום על הקלקות על הבאנר או פשוט מתוקף החשיפה באתר שלי?

בכל מקרה, אני מודה לך מאוד על התשובה!!!

המשך יום נעים,
גידי
energidi
משתמש חדש

Re: כמה שיותר

הודעהעל ידי Etgar Shpivak » 01 אפריל 2009 21:36

ziv כתב:בכל זאת אנסה לתת לך הערכה של כמה שווה הפרסום באתרך.

אם יש לך תוכן רלוונטי וקהל יעד איכותי לנושא מסויים אולי שווה לך לעבוד על פי לידים.
כשבונים אתר ל קידום אתרים בגוגל כדאי לבדוק טוב שגוגל אוהב אותו .
פורום קידום אתרים
Etgar Shpivak
משתמש מתקדם

חשיפות, הוא התכוון חשיפות

הודעהעל ידי מרטין » 11 מרץ 2010 19:25

הרי אין סיכוי בעולם, שתגיע ל1000 קליקים על באנר בחודש
אם יש לך גם אדסנס, אז לך על שניהם[

רעיון מגניב, תתקשר לכמה בעלי אתרים בתור מפרסם פוטנציאלי
ותבדוק כמה הם רוצים....
מרטין
משתמש מתקדם

חזור אל פרסום בתוכניות ישראליות (מרלין,וואלה! AdVantage)

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים