חדשה בזה..

איך משיגים דרוג גבוה לאתר בתוצאות של גוגל?
חדשות/כלים/תוכנות/ספרים/טיפים וכו'

חדשה בזה..

הודעהעל ידי fame » 29 יולי 2010 21:26

אם מישהו יכול לפרט לי קצת יותר ביעיניין חילופי הקישורים או שיטות נוספות אני אודה לו מאוד.
תודה
fame
משתמש חדש

Re: חדשה בזה..

הודעהעל ידי eitanya » 29 יולי 2010 22:28

זו תורה שלמה- אני אתן לך לידים. חפשי בגוגל מידע על:

1. קישורים איכותיים.
2. קישורים יוצאים.
3. קישורים נכנסים.
4. קישורים חד צדדיים.
5. שיווק בעזרת מאמרים, קישורים ממאמרים
6. קישורים מבלוגים
7. קישורים מפורומים, אתרי social bookmarking

בשלב זה הייתי ממליץ לך להזהר מהחלפות קישורים לא זהירות, נדרש ידע וניסיון לביצוע החלפות המיטיבות עם שני הצדדים ובמקרים רבים, בידי אדם לא מיומן החלפות קישורים יכולה לפגוע באתר שלך ולטווח ארוך. יש הרבה בעלי אינטרסים.

נסי השגת קישורים איכותיים, חד צדדיים לאתר שאת מקדמת, להביא קישורים בהדרגה ולא במכה אחת, להתמקד בקישור אחד בכל פעם מתוכן קשור, לקשר עם קישור טקסט מתאים לדפים שונים באתר על הביטויים המתאימים להם בהתאמה ולגוון בטקסט של קישור לכל דף.

לגבי גיוון, נניח ויש לך דף שאת רוצה לקדם על ביטוי "X" שיהיה לך קישורים חיצוניים גם על "Y X" וגם על "X Z" (מילים שמצטרפות לפני ואחרי הביטוי המרכזי)
WAO קידום אתרים באינטרנט
eitanya
משתמש מתקדם

הודעהעל ידי meirruu » 29 יולי 2010 23:34

אני אחדד את דברי eitanya
את באמת צריכה זהירות מי שלא מבין ורוצה לקדם אתר שיפנה לחברה פרטית
אם ואת באמת רוצה לנסות ולהכנס לעולם הזה תתחילי ללמוד לאט לאט..
בכל אופן אמר כאן משהו שאני אחדד. קישורים מאתרים לא איכותיים .משפיעים אך ורק אם אתה העלת אותם.
אם והוא העלה את הקישור שלך האתר שלך לא ינזק ולא יעלה בדירוג...
meirruu
משתמש חדש

הודעהעל ידי זקן השבט 3 » 30 יולי 2010 12:29

meirruu כתב:...בכל אופן אמר כאן משהו שאני אחדד. קישורים מאתרים לא איכותיים .משפיעים אך ורק אם אתה העלת אותם.
אם והוא העלה את הקישור שלך האתר שלך לא ינזק ולא יעלה בדירוג...

מה שכתבת לא מובן. רצוי שתנסח מחדש.
סמינר מתקדם לקידום אתרים בזירות תחרותיות
TENS - Technology & Engineering New Solutions, Ltd. 02-5664676
זקן השבט 3
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי ziv » 31 יולי 2010 21:44

אני גאה על ההצלחה לנסח את תאוריות הקישורים ב-10 שורות קצרות. אני בכל זאת ממליץ לא להתעצל ולקרוא 5-10 מאמרים בנושא לפני שמתחילים להחליף קישורים.
סמל אישי של המשתמש
ziv
מנהל הפורום

הודעהעל ידי yaron.yogev » 01 אוגוסט 2010 08:25

eitanya כתב:
לגבי גיוון, נניח ויש לך דף שאת רוצה לקדם על ביטוי "X" שיהיה לך קישורים חיצוניים גם על "Y X" וגם על "X Z" (מילים שמצטרפות לפני ואחרי הביטוי המרכזי)

אשמח אם תיתן לנו דוגמא
ירון יוגב
מומחה פרסום בגוגל אדוורדס
קידום אורגני ממוקד
yaron.yogev
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי eitanya » 03 אוגוסט 2010 20:21

כמובן,

טוענים שגוגל מנסה למצוא המלצות רלונטיות לאתר. הרלונטיות ניתנת בהתאם לתוכן בו נמצא הקישור ובייחוד בטקסט הקישור. כאשר הטענה היא שככל שהטקסט המקשר ממקור חיצוני מדויק יותר, כלומר - הוא טקסט הביטוי לקידום בדף המיועד אליו הוא מקשר, כך הוא יתרום יותר, בהקשר זה לקידום הדף עבור אותו הביטוי. לפי זה היינו צריכים לקשר כל הזמן על אותו ביטוי נכון?

אז זהו שכאן נכנס עניין הצורך בגיוון. גוגל מעדיף לתת ערך לקישורים טבעיים להגדרתו. הרי לא מקובל על הדעת שקישורים שהתקבלו כהמלצה אמיתית יופיעו באופן גורף ותוך חזרה מדויקת על אותו הביטוי בדיוק. יותר מזה במידה וגוגל מזהה, בדרך זו או אחרת את אותה פעילות אותה הזכרתי , הקידום יכול להפסק והמיקומים יכולים גם לרדת.

לכן הדרך הנכונה לדעת רבים לשמור על גיוון תהיה להשיג קישורים על "ביטוי ארוך" לביטוי הקידום העיקרי.

נניח ומדובר בביטוי התחרותי "קידום אתרים" - לא מן הנמנע שהדף המקודם לביטוי יקבל גם קישורים בטקסט "קידום אתרים בגוגל", "קידום אתרים באינטרנט", "פורום קידום אתרים" (במידה והדף מציג גם מבט מהפורום במקור)

אין זה אומר אגב שלא יהיו דפים באתר המקודמים על הביטויים הארוכים שהזכרתי. למעשה העובדה שדפים אחרים על ביטויים אלו מקושרים מהדף מחזקת אותם בעבור הביטוי המתאים להם. כמו כן דף "קידום אתרים" יכול להשיג "תוצאה נוספת" ולהצמד לדף המקודם על הביטוי הארוך. זו דרך להשגת 2 תוצאות בדף תוצאות של גוגל.

כמובן שבחרתי בביטוי תחרותי ביותר- רק לשם דוגמא.

לא הזכרתי אגב את השיטה הטובה ביותר, לעניות דעתי, לבניית קישורים - בניית אתר, פלטפורמה , אפליקציה באינטרנט וכל דבר שהגולש ירצה לקשר אליה. בטווח הארוך - אסטרטגיה מנצחת וקישורים איכותיים וטבעיים. קרוי בעגה מקצועית גם - Link Bait
זו אומנות אמיתית
WAO קידום אתרים באינטרנט
eitanya
משתמש מתקדם

הודעהעל ידי זקן השבט 3 » 03 אוגוסט 2010 21:26

eitanya כתב:...אז זהו שכאן נכנס עניין הצורך בגיוון. גוגל מעדיף לתת ערך לקישורים טבעיים להגדרתו. הרי לא מקובל על הדעת שקישורים שהתקבלו כהמלצה אמיתית יופיעו באופן גורף ותוך חזרה מדויקת על אותו הביטוי בדיוק. יותר מזה במידה וגוגל מזהה, בדרך זו או אחרת את אותה פעילות אותה הזכרתי , הקידום יכול להפסק והמיקומים יכולים גם לרדת...

הבעיה עם הסברים מהסוג הזה היא שרק לעתים רחוקות מאד ניתן להוכיח שהם גם נכונים, ואין כל ביטחון שהשואל קיבל עצה נכונה או שגויה. יתכן וניסוי מבוקר יראה שגוגל אכן מעדיף גיוון של טקסט העוגן, וגם אז זה לא בהכרח מהנימוקים שתיארת, ויתכן והוא מעדיף גיוון רק בכמחצית מהמקרים, ואז הטעת את השואלת כי לא חקרת מה מאפיין את אותה מחצית.

כתבתי על כך בהרחבה בשרשור viewtopic.php?f=1&t=916 היום, אוגוסט 03, 2010 1:13 pm.
סמינר מתקדם לקידום אתרים בזירות תחרותיות
TENS - Technology & Engineering New Solutions, Ltd. 02-5664676
זקן השבט 3
משתמש ותיק
משתמש ותיק

חזור אל קידום אתרים בגוגל

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד