עסק של בניית אתרים מחפש מקדם אתרים אורגני עם רקע מוכח וניסיון לקבלת עבודות קידום.
ניתן ליצור איתי קשר במייל: alon@decor-d.com
oria כתב:ואני יכול לחשוב על יתרונות

oria כתב:אני מקדם אתרים פרילנסר ועובד בשיתוף פעולה עם מקדמים אחרים פרילנסרים. אני רואה אצלי ואצל חברי הצלחות בזירות תחרותיות...
oria כתב:...אנו מבצעים תצפיות וניסויים וכן סיעור מוחות ודיונים משותפים. אני לא בטוח שביצוע ניסויים או למידה תלוי בשאלה האם אתה עובד בחברה או כפרילנס אלא בשאלה האם אתה בעל אופי חוקר ולומד...
מרבית ה"חברות" לקידום אתרים לא מתייחסים לעצמם כמו משרדי מהנדסים למשל, שמחונכים ראשית כל למצויינות מקצועית ומחוייבים בין היתר להעדיף שיקולי בטיחות על פני שיקולי הרווח של הלקוח. מרבית משרדי הקידום אינם אלא בתי-מסחר לממכר עבודת קידום אתרים, כאשר ביצוע מחקר עולה כסף ולא בטוח שיביא תועלת, ואילו הזמן הדרוש לסיעור מוחות נתפש כשעות עבודה שאינן יצרניות.oria כתב:...אכן העלות של הניסויים מוטלת על הלקוחות אבל זה לא שונה אצל חברות, אלא שעבור חברות האובר הד גבוה יותר...

yaron.yogev כתב:אני מכיר מקדמי אתרים שלא עושים ניסויים ואין להם ידע של מקדם אתרים בליגת העל, ולא עברו הכשרה בקורס כזה או אחר. הם בעצם עובדים לפי שיטה סטנדרטית של קישורים ותוכן, הלקוח לא משלם סכומים גבוהים של אלפי שקלים בחודש, ועדיין בשוק בישראל בתחומים כגון : עריכת דין, פרקטים, מטבחים,קמינים, מזגנים הלקוחות שלהם בחמש הראשונים.

eitanya כתב:יוגב. אני לא יכול לתאר לך כמה אני מסכים . חשוב לציין גם שישנם מקרי קצה אחרים.
אני במקרה מכיר את שני העולמות. עד לא מכבר, במרבית זמני קידמתי לקוחות במסגרת חברה בענף.
על פניו מדברים על הידע המפרה של הקבוצה, מניסיוני זה אחרת. שאתה פרילנסר ואתה "רעב" לעבודה אתה לא מקבל דבר כמובן מאליו. אתה בודק ומיישם רק דברים שאתה שלם איתם כי הלקוח סומך עליך ולא תרשה לעצמך לאכזב אותו.
בתוך חברה, עם לא מעט פרויקטים גדולים עיקר דאגתי הייתה להראות ללקוח תפוקה. היה לי פחות זמן ללמוד ולקחת חלק אקטיבי ברכישת הידע. יוצא שאתה מקבל הרבה דברים כמובן מאליו לא מעמיק לבחון אותם.
היום כפרילאנס אני קורא יותר ב-Google Reader את הערוצים שמעניינים אות בפורומים ובלוגים, בוחן את התאוריה, כותב עליה- איך שאני לא מסתכל על זה- מרגיש שאני מחובר יותר לידע.

yaron.yogev כתב:עמנואל לא ציפיתי לתשובה אחרת ממך...
...את הלקוח הסופי זה לא מעניין אם אתה משתתף בפורום הזה או ערכת ניסויים כאלו או אחרים, מה שמעניין אותו זה לראות החזר השקעה מהיר בד"כ...

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד